VormBalans Gastenboek

Hier staan ervaringen van cliënten die onder behandeling zijn geweest in mijn praktijk. En cliënten die mee hebben gedaan aan Workshops of Activiteiten. Wil jij ook iets in het gastenboek plaatsen dan zijn ook jouw ervaringen van harte welkom.

Schrijf uw ervaring met Hans in het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.212.99.208 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
52 berichten.
 Gemiddelde waardering: 5,00 van de 5 (16 stemmen)
J J schreef op 23 maart 2014 om 03:21
Super blij zijn mijn vrouw en ik dat we Hans op ons pad zijn tegen gekomen. We waren in een sleur terecht gekomen en de liefde was bij mijn vrouw verdwenen. Mijn vrouw was ook nog eens zwanger en ze stond er over na te denken om te scheiden. We hebben enkele maanden sessies gehad bij Hans zowel gezamenlijk als apart en geleerd om beter naar elkaar te luisteren en en meer tijd aan elkaar te besteden. Dit hebben we stap bij stap gedaan en zijn gegroeid zowel vriendschappelijk als in de liefde en met wederzijdse respect. We hebben ons leven nu meer op elkaar af gestemd en verwachten deze maand onze 3de Kindje waarvoor we met veel liefde een mooie babykamer hebben gemaakt. We zijn nu sterker dan we paar maanden terug waren en dankzij Hans is dit mogelijk gemaakt. We zijn Hans erg dankbaar en hopen dat hij nog veel meel individuele mensen en stellen zal helpen zoals hij ons heeft geholpen.
... Wissel deze metabox.
H H schreef op 22 maart 2014 om 13:59
Reactie na een familieopstelling vlgs. het nieuwe opstellenHoi Hans, Wat was het prachtig. Het was voor mij alsof ik in alle eerlijkheid er kan en mag zijn. Met alles wat ik ben........ geboren. Ik heb ontvangen en in plaats dat ik normaal zou (terug) geven was het al voldoende om gewoon er te mogen bestaan. Gewoon.......puur zoals ik ben. Echt super super mooi. Zoveel "gezien". En het voelt ..........dat ik overloop. Een put waaruit zoveel stroomt..........het leven..........zo diep verstopt was. Ik hoef niets te doen. Ik had ook geen behoefte iets te doen.
... Wissel deze metabox.