VormBalans Gastenboek

Hier staan ervaringen van cliënten die onder behandeling zijn geweest in mijn praktijk. En cliënten die mee hebben gedaan aan Workshops of Activiteiten. Wil jij ook iets in het gastenboek plaatsen dan zijn ook jouw ervaringen van harte welkom.

Schrijf uw ervaring met Hans in het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.212.99.208 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
52 berichten.
 Gemiddelde waardering: 5,00 van de 5 (16 stemmen)
Virginia Virginia uit Simpelveld schreef op 14 mei 2017 om 19:03
Enkele dagen gelden ben ik voor t eerst naar een familie opstelling geweest. Het was een bijzondere avond waarbij ik het voorrecht had om deel te mogen zijn van intieme familie problematiek. Ik had nooit gedacht dat dit zoveel in mij teweeg kon brengen. Door jouw kundige begeleiding Hans,is het een zeer indrukwekkende avond geworden. Ik kom beslist nog een keer terug.
... Wissel deze metabox.
Janneke Janneke uit Swalmen schreef op 22 april 2017 om 13:58
Beste Hans, Hartelijk dank voor deze bijzondere ervaringen! De eerste keer als representant. Heel bijzonder hoe je met je 'aanwezigheid' en je 'waarneming' andere mensen verder kunt helpen. Ik voel me dankbaar dat ik dat heb mogen doen. Tegelijkertijd heb ik er zelf ook van geleerd. De tweede keer met mijn eigen vraag. Die pakte heel anders uit dan ik verwacht had. In de eerdere opstellingen zag ik telkens dat er een oplossing en een balans ontstond. Dat de mensen uiteindelijk op een plek belanden waar ze zich thuis voelden. Maar bij mij was dat niet. Voor mij géén 'En ze leefden nog lang en gelukkig' gevoel in de betreffende situatie. Integendeel. De boodschap voor mij was: Je bent niet in de positie deze verwarring op te lossen. Dit is niet goed voor jou. Je kunt maar beter 'wegwezen.' Dat vond ik heel erg moeilijk, want ik was heel erg gewend om 'stand te houden.' Maar gelukkig waren de opstelling en de mensen, die er waren, wel heel duidelijk. Die hebben mij erg geholpen om het besluit te kunnen nemen. Achteraf ben ik wel even van slag geweest. Want zelfs afscheid nemen van situaties die niet OK zijn, voelt klaarblijkelijk als 'verlies.' Maar dat duurde gelukkig maar kort. Het wonderlijke is dat mijn leven sindsdien in een stroomversnelling zit. In mijn werk ben ik inmiddels ook op een veel betere plek beland, waar ik veel meer ruimte heb, waar ik mijn kennis en ervaring wel in de volle breedte in kan zetten en veel meer kan betekenen.
... Wissel deze metabox.
joey joey schreef op 9 maart 2017 om 14:33
Ik heb het als super fijn ervaren, bijzonder en ongelooflijk. Dank je wel voor deze ervaring. Het is ook net alsof er een last van me af is gevallen. Ik ga er nu ook gewoon vanuit dat ik vanaf nu naar de toekomst kan kijken en samen met mijn gezinnetje de verbinding aan kan gaan en genieten. Dank je wel. Groetjes Joey
... Wissel deze metabox.
Mariëtte Mariëtte uit Landgraaf schreef op 20 februari 2017 om 18:52
Afgelopen vrijdag voor de 2 de keer deelgenomen aan familieopstelling. Wat een fantastische ervaring, met fijne mensen, veel leermomenten en veel openheid. Onder de professionele en warme begeleiding van Hans heeft dit een helende werking niet alleen voor de vragenstellers maar ook voor de representanten en toeschouwers.Ik ben ontzettend dankbaar dat ik deze avonden heb mogen meemaken en ik kan het iedereen aanraden die met vragen zit over zichzelf, zijn gedrag en zijn relaties.
... Wissel deze metabox.
Wim Wim uit Landgraaf schreef op 28 november 2016 om 19:12
Afgelopen weekend, Radicale Acceptatie...... onbevangen, vrij van vooroordelen, vrij van verwachtingen ingestapt. 48 uur later........ wauw dat ik me zo 'bloot' durfde te geven, wat een bevrijding leverde mij dat op ! Dit dank ik aan jou Hans, maar ook aan de groep, stuk voor stuk prachtige mensen, in een mum van tijd saamhorigheid, warmte, vertrouwen, geborgenheid !! Dank jullie dat ik dit weekend in jullie midden mocht vertoeven. KNUF !
... Wissel deze metabox.
José José uit Nunhem schreef op 28 november 2016 om 12:29
Lieve Hans, hartelijk dank voor de mooie, warme workshop Radicale Acceptatie van afgelopen weekend. Voor mij de tweede keer, ook vorig jaar was ik erbij. Mooi om te zien waar ik nu sta; duidelijk veel meer in contact met mijn gevoel. Mooie oefeningen hebben we gedaan, bijzonder om mee te maken hoe hecht een groep in zo korte tijd kan worden. Aan het einde van de tweede dag werd totaal onverwacht mijn pijn van "me niet de moeite waard voelen/het niet waard zijn" aangeraakt en voor het eerst was ik in staat deze goed te doorvoelen. Geweldig, zoals ik me gesteund voelde door de groep. Heel fijn hoe jij me uiteindelijk op een waardige manier met liefde en aandacht uit mijn intense verdriet wist te krijgen. Het voelde enorm bevrijdend. Nogmaals dankjewel voor de intens betrokken manier waarop jij dit weekend begeleid hebt. Hartegroet, José
... Wissel deze metabox.
Yatri Yatri uit Vroenhoven, belgië schreef op 22 november 2016 om 19:23
Ik ben heel dankbaar dat ik Hans mag assisteren bij de familie-opstellingen en trainingen. Ik ontmoet niet alleen fantastische mensen maar mag ook steeds weer meemaken hoe verrijkend en magisch het is.
... Wissel deze metabox.
Esther Esther schreef op 22 november 2016 om 12:43
Hans ik wil je bij deze bedanken voor de 2 bijzondere en leerzame trainingsdagen famopstellingen! Het waren 2 intensieve dagen die me veel inzicht hebben gegeven in mezelf en oude emoties/gevoelens. Het heeft me ook geleerd hoe om te gaan met de verschillende manieren van opstellen. En een belangrijke les, wat je benadrukt hebt is dat we zelf niet zo hard hoeven werken, maar het veld z'n werk doet. Die neem ik zeker mee. De samenwerking en contact met de mensen uit de groep was heel vertrouwd en fijn. Jou inzet en vriendelijke betrokkenheid hebben me goed gedaan. Ook de inzet en de betrokken aanwezigheid van je 2 begeleiders Yari en Helene waren erg fijn. Het was zeker de moeite waard om vanuit Zeeland naar Sittard te komen! Wie weet tot in januari.. Dankjewel Hans! Lieve groet Esther
... Wissel deze metabox.
Peggy Peggy uit Deutschland schreef op 23 april 2016 om 21:43
Ich habe teilgenommen an dem 2-Tage-Training für Familien- und Organisationsaufstellungen. Die Art und Weise und der Rahmen den Hans, seine Assistenten und wir als Gruppe beleben und erschaffen haben, war achtsam, humorvoll und sehr tief gehend. Ich bin dankbar für die bereichernden Erfahrungen und die vielen Anregungen, praktischen Tipps und die Motivation, um selbst "aan de slaag te gaan". Die Organisation und der Ablauf des Trainings war stimmig und transparent. Die Räume und die Verpflegung mit gesunder und süßer Nervennahrung, Tee und Kaffee einfach zum Wohlfühlen. Die Verständigung- mit teilweiser Übersetzung von Deutsch zu Niederländisch und anders herum war problemlos. Auf Fragen sind Hans und seine Assistenten direkt eingegangen. Kurzum: een echte aanrader!
... Wissel deze metabox.
Lieke Lieke schreef op 18 april 2016 om 10:11
Hans heeft familieopstellingen verzorgd tijdens het Inspiratieweekend in Westmalle, België. Hij deed dit op een bijzonder integere manier. Ik heb al veel opstellingen mogen meemaken en ik merkte aan Hans dat hij zeer snel en goed invoelt. De opstelling die ik bijwoonde, was zeer intens en kwam echt tot de kern. Prachtig hoe er heling heeft plaatsgevonden. Ik kan Hans absoluut aanraden. Als ik zelf een opstelling wil, zal ik zeker naar hem toe gaan. Lieke de Jong
... Wissel deze metabox.