VormBalans Gastenboek

Hier staan ervaringen van cliënten die onder behandeling zijn geweest in mijn praktijk. En cliënten die mee hebben gedaan aan Workshops of Activiteiten. Wil jij ook iets in het gastenboek plaatsen dan zijn ook jouw ervaringen van harte welkom.

Schrijf uw ervaring met Hans in het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.239.2.222 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
45 berichten.
 Gemiddelde waardering: 5,00 van de 5 (9 stemmen)
Rob en Ankie Rob en Ankie heeft geschreven op 30 september 2021 om 11:12
Doordat we in een vrij grote relatiecrisis zaten, zijn we bij Hans terechtgekomen. Hans was in staat zich zo goed in te tunen op ons allebei (en we zijn nogal verschillend..) en met zijn zachte benadering onze neuzen weer in dezelfde richting te plaatsen. Daagde ons uit om dieper na te denken over onze onderliggende motieven en de wisselwerking die we hebben. Hans, we zijn je dankbaar voor je steun en je hulp! Groet, Rob en Ankie.
... Wissel deze metabox.
Kevin Kevin uit Voerendaal heeft geschreven op 17 juli 2021 om 09:05
Ten tijden van mijn scheiding heb ik individuele hulp en ondersteuning gezocht bij Hans. In eerste instantie met de gedachte om hulpmiddelen / tools te krijgen om mijzelf en mijn relatie te redden in een zeer emotionele en stressvolle situatie. Maar dat is niet wat Hans doet, hij is geen "dokter" die je een recept geeft en zegt: neem deze pil en doe dit en dat en dan wordt jij of je relatie beter. Hans houdt je een spiegel voor en daagt je uit om, onder zijn begripvolle en professionele begeleiding, diep naar jezelf en je verhouding met anderen te kijken. Ik weet nu na een zestal sessies wie ik ben in een relatie. Waarom ik ze aanga en onderhoud op de manier hoe ik dat doe en wat daarvan de gevolgen (zowel positief als negatief) zijn. Gevolgen voor mijzelf en anderen. Het is nu aan mij om dit echt volledig te accepteren of te veranderen. Dit inzicht in en over jezelf, hoewel veel moeilijker en confronterender om te bereiken en toe te passen, is mijn inziens veel duurzamer dan eventueel snel en gemakkelijk advies. Hans, dank voor het zijn van die spiegel en dan met name de rustige manier waarop je dat doet.
... Wissel deze metabox.
Bert Bert heeft geschreven op 29 juni 2021 om 09:47
Hans heeft de gave, de rust en de ervaring om binnen een paar sessies jou die dingen te laten aanpakken die nodig zijn. Niet alleen aanpakken maar ook aan te gaan en op te lossen. In mijn geval met inzichten en met name invalshoeken die ik nog nooit had overwogen. Hele krachtige sessies die mij ontzettend geholpen hebben. Mijn dankbaarheid is groot.
... Wissel deze metabox.
Ilse Ilse heeft geschreven op 17 oktober 2020 om 15:56
Vier sessies en de workshop radicale acceptatie gaven mij de handvaten die ik nodig had. Vanaf het eerste moment voelde het goed om mij kwetsbaar op te stellen tegenover Hans. Hij gaf mij de spiegel die ik nodig had en de handvaten om grip te krijgen op de waarden die voor mij leidend zijn in mijn leven. Mijn zoektocht naar antwoorden, die mij bracht bij mezelf. Een mooie conclusie die Hans met respect en vertrouwen mij heeft kunnen laten inzien. Ik kom graag nog eens terug om de balans op te maken, maar niet omdat ik het nodig heb. Dat heeft Hans mij laten inzien, waarvoor ik hem dankbaar ben!
... Wissel deze metabox.
Kitty Kitty uit Born heeft geschreven op 6 oktober 2020 om 11:35
Afgelopen weekend heb ik meegedaan aan de Workshop Radicale Acceptatie. Onbevangen en nieuwsgierig ben ik deze workshop ingegaan. Wat ik in dit weekend mocht beleven aan saamhorigheid,liefde,respect van alle aanwezige lieve mensen, die na de eerste dag reeds deel uit maakten van mijn hart en mijn zijn is niet in woorden uit te drukken. Vooral de liefdevolle begeleiding van Hans en zijn zachte steeds aanwezige stem die je door alle opdrachten heen begeleidde waardoor je zo gefocust was dat je heel diep kon gaan in je zijn. Jezelf ontdekken met je goede en je tekortkomingen en zo in staat was alles in een goed perspectief te zien. En als ik al had gedacht dat de eerste dag geweldig was dan kan ik niet onder woorden brengen wat de tweede dag voor mij heeft betekend. Jezelf kunnen vergeven en mededogen en liefde voelen voor deze inmiddels vertrouwde mensen. Ik zou deze dagen niet hebben willen missen en alles wat het mij gebracht heeft. Heel veel dank en respect voor jou Hans. Ik had dit niet zonder jou kunnen doen. Ook dank aan Jose en Mariette voor de goede verzorging en dat ze alle moeite hebben gedaan om ons allen in deze coronatijd veilig te laten voelen. Dank,dank aan allen dat jullie er voor me waren. Zeker dank aan Hans. Aho groetjes Kitty.
... Wissel deze metabox.
Ruud Piepers Ruud Piepers uit Hoensbroek heeft geschreven op 5 oktober 2020 om 21:07
Afgelopen weekend deelgenomen aan de workshop Radicale Acceptatie. Het was een weekend dat ik nooit zal vergeten. Nooit kunnen verwachten dat je zoveel liefde kan ontvangen van mensen die je nauwelijks kent. Het was een emotioneel en confronterend weekend, met veel nieuwe inzichten. Ik ben blij dat ik eraan deelgenomen heb en zal het niet snel vergeten. Hans en de rest van de deelnemers, bedankt voor deze bijzondere ervaring. Ik hoop dat jullie het net zo als mij ervaren hebben...
... Wissel deze metabox.
Willeke Willeke uit Leidschendam heeft geschreven op 5 oktober 2020 om 12:58
Deze sessie over Radicale Acceptatie heeft mij als mens een mooi inzicht gegeven in mijzelf. Op een warme, betrokken en integere wijze heeft Hans Strack ons allen meegenomen in meditaties en oefeningen in groepsverband, waarin we onze innerlijke struggles uiting konden geven aan elkaar. En mededogen, troost en (voor mij) volledige acceptatie hebben kunnen vinden. Ik zal nog vaak terugdenken aan dit 'warme bad'.
... Wissel deze metabox.
Ineke H Ineke H heeft geschreven op 9 september 2020 om 12:37
Twee sessies met Hans Strack bleken waardevoller dan jarenlange therapie elders.Hans is zeer integer, betrokken en emotioneel intelligent.Met compassie en zachtheid helpt hij je doelgericht om bij jezelf te komen.Ik ben hem erg dankbaar.
... Wissel deze metabox.
Mariet Mans Mariet Mans uit Roermond heeft geschreven op 4 december 2019 om 16:26
Mariet - Familieopstelling van 22-11-2019.Ik sluit me af en voer een strijd om mensen op afstand te houden met de bedoeling om niet gekwetst te worden. Dit doel heb ik niet bereikt. Nu is de strijd gestreden. Ik heb 2 sleutelwoorden gevonden voor mijn toekomst : mildheid (op de eerste plaats voor mijzelf) en contact. Het is een opening voor verandering in relaties - gelukkig.
... Wissel deze metabox.
Tanja Eskes Tanja Eskes heeft geschreven op 15 oktober 2019 om 10:10
Was bij de familie-opstelling van 13-09. Bij 1 opstelling was ik de moeder en dit deed mij voelen hoe ik zelf in mijn rol heb gezeten, tijdens het opvoeden van mijn 3 zonen. Ook de liefde naar de dochter was herkenbaar, heb zelf ook veel lichamelijke liefde gemist van mijn moeder. De 2de opstelling was ik geraakt door de zoon die dood was, daar ik zelf pas mijn jongste zoon heb verloren. Dit was zo herkenbaar, wel ga ik door mijn verdriet en pijn heen. En kan ik dit ook delen met mijn kinderen en vriendin/lotgenoten. Het is zo confronterend en ook helend als je merkt dat je niet alleen staat in moeilijke tijden...
... Wissel deze metabox.