VormBalans Gastenboek

Hier staan ervaringen van cliënten die onder behandeling zijn geweest in mijn praktijk. En cliënten die mee hebben gedaan aan Workshops of Activiteiten. Wil jij ook iets in het gastenboek plaatsen dan zijn ook jouw ervaringen van harte welkom.

Schrijf uw ervaring met Hans in het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 2a00:f10:305:0:1c00:f6ff:fe00:4d4 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
50 berichten.
 Gemiddelde waardering: 5,00 van de 5 (14 stemmen)
Ingrid Ingrid heeft geschreven op 16 oktober 2022 om 17:14
Ik kan de aanpak van Hans zeer waarderen. Hij luisterde goed en pikte de grootste gemene deler van mijn voorbeelden van lastige situaties eruit. Hij vatte dit samen en vroeg: klopt dit? Vervolgens gingen we aan de slag. Hij observeerde goed en als ik ontwijk- / ontsnappingsgedrag vertoonde, had hij dat in de gaten en bracht me terug naar: voel in je lichaam wat er gebeurt. Daardoor kwamen we snel tot de kern van verschillende voor mij moeilijke situaties. Hans, dank je wel voor je eerlijkheid, je soms confronterende opmerkingen en je to-the-point aanpak. Ik heb er veel van geleerd :)
... Wissel deze metabox.
Miranda Miranda uit Maastricht heeft geschreven op 3 maart 2022 om 17:29
Ik voelde me ontzettend op mijn gemak bij Hans.Ik kreeg alle ruimte en aandacht.Hans weet met de juiste overdenkingen de kern te raken.Zelfs zo diep dat ik mijn hart chakra energie duidelijk voelde stromen,alsof er een blokkade weg spoelde,heel mijn lichaam verzachtte.Uit je hoofd in je hart,je lichaam.Dank Hans voor deze waardevolle sessie.
... Wissel deze metabox.
Kitty Kitty uit Sittard heeft geschreven op 16 februari 2022 om 13:26
Ik heb afgelopen weekend deelgenomen aan de workshop Radicale Aanvaarding bij Hans, Het heeft een paar dagen geduurd voor ik de juiste woorden heb kunnen vinden. Dat gebeurt me niet vaak. Dit weekend heeft een diepe indruk bij me achter gelaten. Door de deskundige leiding, het geduld en het vertrouwen dat ik kreeg van Hans ben ik tot in het diepste van mijn ziel binnen gegaan. De meditaties en oefeningen maakte dat wij, José,Iris en de hele groep, ons vrij snel verbonden voelden alsof we ons al jaren kenden ondanks dat dit pas een dag was. Deze ervaring is niet in woorden uit te drukken en als je het zelf niet ervaren hebt kun je zelfs bij benadering niet aangeven wat er tijdens deze workshop gebeurt. Ik had nog enkele dagen nodig om tot de conclusie te komen dat deze dagen een milder mens van me gemaakt hebben die nu eindelijk tot in mijn diepste zijn is gekomen en de kracht en inzicht heeft gekregen om het verleden achter me te laten en vergeving kan schenken aan degenen ,inclusief mezelf, die mijn leven zo complex hebben gemaakt. Ik kan nu weer vol vertrouwen naar de toekomst kijken vanuit een warm hart. Dank Hans, José en Iris en alle andere lieve mensen die me als een adelaar onder de veren hebben beschermd en me naar de toekomst hebben geleid. Het was een onvergetelijke ervaring en ik zal deze de rest van mijn leven koesteren.
... Wissel deze metabox.
Luus Dreijer Luus Dreijer uit Sittard heeft geschreven op 20 december 2021 om 14:04
Ik kwam bij Hans terecht op het moment dat mijn afstudeerstage helemaal fout ging. Ik was bang om fouten te maken, bang voor de overgang van het veilige studentenleven naar het volwassen leven, maar vooral om mezelf daarbij te laten zien in plaats van het spiegelbeeld dat ik was en de eisen die ik daarbij aan mezelf stelde. In slechts vijf sessies hebben Hans en ik het voor elkaar gekregen om de spiegel te breken waardoor ik naar buiten kon treden. Ik merk overal aan dat ik veel beter in mijn vel zit en niet meer bang ben om mezelf te laten zien. Daardoor loopt niet alleen de stage, maar zo veel meer waar ik moeite mee had, veel beter. Hans geeft je de goede, op jou afgestemde handvaten en moedigt je aan om daar, op je eigen tempo en gevoel, gebruik van te maken.Bedankt Hans!
... Wissel deze metabox.
Nathalie Nathalie uit Geleen heeft geschreven op 18 november 2021 om 15:27
Ik was nooit eerder in therapie geweest, voor ik bij Hans kwam. Ik zou nu willen dat ik het eerder had gedaan. In slechts een paar sessies wist Hans mij op een intelligente en prettige manier enkele waardevolle inzichten te geven. Ogenschijnlijk een kleine verschuiving in mijn hoofd, maar het heeft een groot effect. Hierdoor kan ik voor het eerst in jaren oprecht zeggen dat ik me goed voel. Er is weer wat rust in mijn hoofd en de spanning is uit mijn lijf. Hier ben ik heel dankbaar voor.
... Wissel deze metabox.
Rob en Ankie Rob en Ankie heeft geschreven op 30 september 2021 om 11:12
Doordat we in een vrij grote relatiecrisis zaten, zijn we bij Hans terechtgekomen. Hans was in staat zich zo goed in te tunen op ons allebei (en we zijn nogal verschillend..) en met zijn zachte benadering onze neuzen weer in dezelfde richting te plaatsen. Daagde ons uit om dieper na te denken over onze onderliggende motieven en de wisselwerking die we hebben. Hans, we zijn je dankbaar voor je steun en je hulp! Groet, Rob en Ankie.
... Wissel deze metabox.
Kevin Kevin uit Voerendaal heeft geschreven op 17 juli 2021 om 09:05
Ten tijden van mijn scheiding heb ik individuele hulp en ondersteuning gezocht bij Hans. In eerste instantie met de gedachte om hulpmiddelen / tools te krijgen om mijzelf en mijn relatie te redden in een zeer emotionele en stressvolle situatie. Maar dat is niet wat Hans doet, hij is geen "dokter" die je een recept geeft en zegt: neem deze pil en doe dit en dat en dan wordt jij of je relatie beter. Hans houdt je een spiegel voor en daagt je uit om, onder zijn begripvolle en professionele begeleiding, diep naar jezelf en je verhouding met anderen te kijken. Ik weet nu na een zestal sessies wie ik ben in een relatie. Waarom ik ze aanga en onderhoud op de manier hoe ik dat doe en wat daarvan de gevolgen (zowel positief als negatief) zijn. Gevolgen voor mijzelf en anderen. Het is nu aan mij om dit echt volledig te accepteren of te veranderen. Dit inzicht in en over jezelf, hoewel veel moeilijker en confronterender om te bereiken en toe te passen, is mijn inziens veel duurzamer dan eventueel snel en gemakkelijk advies. Hans, dank voor het zijn van die spiegel en dan met name de rustige manier waarop je dat doet.
... Wissel deze metabox.
Bert Bert heeft geschreven op 29 juni 2021 om 09:47
Hans heeft de gave, de rust en de ervaring om binnen een paar sessies jou die dingen te laten aanpakken die nodig zijn. Niet alleen aanpakken maar ook aan te gaan en op te lossen. In mijn geval met inzichten en met name invalshoeken die ik nog nooit had overwogen. Hele krachtige sessies die mij ontzettend geholpen hebben. Mijn dankbaarheid is groot.
... Wissel deze metabox.
Ilse Ilse heeft geschreven op 17 oktober 2020 om 15:56
Vier sessies en de workshop radicale acceptatie gaven mij de handvaten die ik nodig had. Vanaf het eerste moment voelde het goed om mij kwetsbaar op te stellen tegenover Hans. Hij gaf mij de spiegel die ik nodig had en de handvaten om grip te krijgen op de waarden die voor mij leidend zijn in mijn leven. Mijn zoektocht naar antwoorden, die mij bracht bij mezelf. Een mooie conclusie die Hans met respect en vertrouwen mij heeft kunnen laten inzien. Ik kom graag nog eens terug om de balans op te maken, maar niet omdat ik het nodig heb. Dat heeft Hans mij laten inzien, waarvoor ik hem dankbaar ben!
... Wissel deze metabox.
Kitty Kitty uit Born heeft geschreven op 6 oktober 2020 om 11:35
Afgelopen weekend heb ik meegedaan aan de Workshop Radicale Acceptatie. Onbevangen en nieuwsgierig ben ik deze workshop ingegaan. Wat ik in dit weekend mocht beleven aan saamhorigheid,liefde,respect van alle aanwezige lieve mensen, die na de eerste dag reeds deel uit maakten van mijn hart en mijn zijn is niet in woorden uit te drukken. Vooral de liefdevolle begeleiding van Hans en zijn zachte steeds aanwezige stem die je door alle opdrachten heen begeleidde waardoor je zo gefocust was dat je heel diep kon gaan in je zijn. Jezelf ontdekken met je goede en je tekortkomingen en zo in staat was alles in een goed perspectief te zien. En als ik al had gedacht dat de eerste dag geweldig was dan kan ik niet onder woorden brengen wat de tweede dag voor mij heeft betekend. Jezelf kunnen vergeven en mededogen en liefde voelen voor deze inmiddels vertrouwde mensen. Ik zou deze dagen niet hebben willen missen en alles wat het mij gebracht heeft. Heel veel dank en respect voor jou Hans. Ik had dit niet zonder jou kunnen doen. Ook dank aan Jose en Mariette voor de goede verzorging en dat ze alle moeite hebben gedaan om ons allen in deze coronatijd veilig te laten voelen. Dank,dank aan allen dat jullie er voor me waren. Zeker dank aan Hans. Aho groetjes Kitty.
... Wissel deze metabox.