Wanneer:
11 mei 2024 @ 10:00 – 18:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2024-05-11T10:00:00+02:00
2024-05-11T18:00:00+02:00
Waar:
Aqaumarijn
Steenweg
6131 Sittard
Nederland
Kosten:
Gratis
Contact:
Hans Strack
+31 (0)6 20643750

 

Extra dag Familieopstellingen PLUS +

 

Vanwege de grote vraag naar familieopstellingen hebben wij naast de extra ingelaste avonden besloten hier ook een hele dag voor vrij te maken.
Op deze dag kun je naast de opstellingen ook nog drie andere therapeuten aan het werk zien. Onderstaande begeleiders zullen ervoor zorgen dat jij een hele bijzondere dag gaat ervaren.

José van Elk laat ons ervaren welke invloed een meditatie op lichaam en geest kan hebben. Hiernaast zal ze ook nog een systemische miniopstelling of oefening presenteren die een diepgaand effect kan hebben.

Nina Theissen neemt ons mee in een korte ademsessie.

Chantal Dautzenberg neemt ons graag mee in haar reis tot trainster geweldloze communicatie. Zij wil je in deze eerste kennismaking graag laten ervaren wat het voor jou zou kunnen betekenen. Ze wil je laten voelen dat het meer  “a way of living” is als een theorie en dat het je kan ondersteunen in jouw dagelijks leven.  Ze wil je laten zien dat helder kunnen waarnemen, wat er gebeurt om je heen helpend kan zijn.  Als je daarbij zowel je eigen behoeften, als die van een ander in het oog durft te houden en die ook gaat verwoorden, kom je samen verder en haal je het beste uit je vriendschappen en relaties.

Hans Strack, begeleider en trainer in systemisch werk (Familie- Organisatieopstellingen) zal deze dag weer de familieopstellingen begeleiden. In de mooie groepsruimte van Aquamarijn kun je ervaren wat opstellingen voor positieve invloed op je kunnen hebben. Een journaliste van het maandblad Gezond Nu omschreef het als volgt:

                                           “Patronen worden doorgegeven van generatie op generatie, maar werken misschien niet goed voor jou. Met een familieopstelling spoor je de diepe kern van het probleem op.”

Het hele artikel kun je lezen op onze website.
www.vormbalans.nl

 

 

Om aan deze dag deel te nemen heb je geen voorkennis van familieopstellingen nodig.
Wij zullen in afstemming de mensen die voor een opstelling klaar zijn de mogelijkheid geven hun vraag in te brengen.
Wil je meer over familieopstellingen weten, kijk dan op onze website.

 

Praktische info: 

  • Datum en tijdstip: zaterdag 11 mei van 10 tot ca. 18uur.
  • Adres: Steenweg  Sittard (route beschrijving volgt na jouw inschrijving.
  • Koffie, thee, water, fruit en lekkernijen zijn gratis aanwezig
  • Lunch kun je zelf meebrengen en op de locatie nuttigen of je laat je in het op 2 minuten afstand gelegen centrum van Sittard verwennen
  • Voor meer informatie mail info@vormbalans.nl of bel 06 20643750 (bij geen gehoor spreek een boodschap in en wij bellen terug)
  • Kosten voor deelname:  € 125,00 incl. BTW, jij kunt het geld overmaken op NL74ABNA 0496294199 ten name van Vormbalans met vermelding “Familieopstellingen plus+”

Parkeren kan bij de entree van de groepsruimte.
Inschrijven kun je hier beneden of via:  info@vormbalans.nl     

Contactformulier