VormBalans Gastenboek

Hier staan ervaringen van cliënten die onder behandeling zijn geweest in mijn praktijk. En cliënten die mee hebben gedaan aan Workshops of Activiteiten. Wil jij ook iets in het gastenboek plaatsen dan zijn ook jouw ervaringen van harte welkom.

Schrijf uw ervaring met Hans in het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.212.120.195 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
46 berichten.
 Gemiddelde waardering: 5,00 van de 5 (10 stemmen)
Sigrid Sigrid heeft geschreven op 2 juni 2015 om 04:29
Hans, bedankt voor de warme douche afgelopen weekend! Door radicaal ja te zeggen tegen gevoelens en emoties die mijn gedachten toch nog bepaalden! Heb ik nu rust gekregen en ruimte om mijn leven nu in te delen zoals ik wil! Ik heb zin in het leven en ben vrij!
... Wissel deze metabox.
R. R. heeft geschreven op 1 juni 2015 om 10:32
Bedankt voor mooie momenten in het leven ... die soms ook een beetje magisch zijn ....
... Wissel deze metabox.
Anette Anette heeft geschreven op 24 mei 2015 om 11:51
Beste Hans, Mag ik jou bedanken voor een onvergetelijk opstellings avond gisteren avond. Door naar jou puurheid te kijken, luisteren en dit in me op te nemen, heb ik veel geleerd over hoe ik graag in deze wereld wil verschijnen. Met respect voor het leven. Het leven dat zonder uitzondering, verweven is met pijn en dus onze mogelijkheid tot groei! Bedankt dat ik er mocht zijn!
... Wissel deze metabox.
Henriëtte Henriëtte heeft geschreven op 3 april 2014 om 09:55
Ze mag huilen. Ik hou haar in mijn armen. Mijn ogen dicht en reik haar mijn hand. Ik ben er voor haar. Ik zorg voor haar. Huil maar. Het mag. Ik hou van haar. Ik zal haar vasthouden en ga niet meer van haar zijde. Dit is...................wat ik terug heb door al die jaren therapie.Ik kom in haar hoekje en haal haar hier vandaan. Het hoekje van waar de angst mag heersen, maar waar ze nu ook uit vandaan mag komen. Veilig aan mijn hand. Ze is mijn echte liefde. Ik zal haar koesteren. Ik ........was maar een klein meisje. Een meisje met super super veel angsten. En weet je.........ze is mooi......en zo lief. Hans, jij zei eens, "je ziet de deur en het is aan jou of je hierdoor gaat". Aan die andere zijde van die deur zat mijn innerlijk kind. Eerst heb ik haar nooit gezien. Want die deur was dicht. Het was niet mogelijk. En toen ik haar gewaar werd kon ik haar alleen zien huilen. Nu.........is ze duidelijk weer een deel van mij geworden. Want ze staat aan mijn zijde.
... Wissel deze metabox.
J J heeft geschreven op 23 maart 2014 om 03:21
Super blij zijn mijn vrouw en ik dat we Hans op ons pad zijn tegen gekomen. We waren in een sleur terecht gekomen en de liefde was bij mijn vrouw verdwenen. Mijn vrouw was ook nog eens zwanger en ze stond er over na te denken om te scheiden. We hebben enkele maanden sessies gehad bij Hans zowel gezamenlijk als apart en geleerd om beter naar elkaar te luisteren en en meer tijd aan elkaar te besteden. Dit hebben we stap bij stap gedaan en zijn gegroeid zowel vriendschappelijk als in de liefde en met wederzijdse respect. We hebben ons leven nu meer op elkaar af gestemd en verwachten deze maand onze 3de Kindje waarvoor we met veel liefde een mooie babykamer hebben gemaakt. We zijn nu sterker dan we paar maanden terug waren en dankzij Hans is dit mogelijk gemaakt. We zijn Hans erg dankbaar en hopen dat hij nog veel meel individuele mensen en stellen zal helpen zoals hij ons heeft geholpen.
... Wissel deze metabox.
H H heeft geschreven op 22 maart 2014 om 13:59
Reactie na een familieopstelling vlgs. het nieuwe opstellenHoi Hans, Wat was het prachtig. Het was voor mij alsof ik in alle eerlijkheid er kan en mag zijn. Met alles wat ik ben........ geboren. Ik heb ontvangen en in plaats dat ik normaal zou (terug) geven was het al voldoende om gewoon er te mogen bestaan. Gewoon.......puur zoals ik ben. Echt super super mooi. Zoveel "gezien". En het voelt ..........dat ik overloop. Een put waaruit zoveel stroomt..........het leven..........zo diep verstopt was. Ik hoef niets te doen. Ik had ook geen behoefte iets te doen.
... Wissel deze metabox.