VormBalans Gastenboek

Hier staan ervaringen van cliënten die onder behandeling zijn geweest in mijn praktijk. En cliënten die mee hebben gedaan aan Workshops of Activiteiten. Wil jij ook iets in het gastenboek plaatsen dan zijn ook jouw ervaringen van harte welkom.

Schrijf uw ervaring met Hans in het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.212.99.208 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
52 berichten.
 Gemiddelde waardering: 5,00 van de 5 (16 stemmen)
v. v. schreef op 27 februari 2016 om 22:16
Na jaren van drukte, emotioneel beladen gebeurtenissen en afscheid moeten nemen van dierbaren lukte het me niet rust te vinden. Rust in mijn hoofd, evenwicht in mijn leven. Leren accepteren en leren vergeven zonder boosheid. Wat ik dacht nooit te bereiken heb ik met jouw hulp Hans tocht voor elkaar gekregen. Een verrijking in mijn leven. Dankjewel voor je hulp. Je bent een bijzonder mens.
... Wissel deze metabox.
Anita Anita uit Egliseneuve D"Entraigues schreef op 3 december 2015 om 19:56
Lieve Hans, Ik heb de tweedaagse workshop familieopstelling als bijzonder ervaren. Om te ervaren en een stukje te mogen leren hoe je een opstelling neer kunt gaan zetten. Een mooie manier en voor mij vraagt het naar meer. Mijn nieuwsgierigheid is gewekt! Vandaar dat ik hierna ook de avondopstelling heb gedaan met zelf een vraag als inbreng. Ook dit was voor mij de eerste maar zeker niet de laatste keer. Mooi hoe je in je werk staat. Je doet dit met veel aandacht, liefde, passie en zorg. Het weekend van de Radicale Acceptatie heb ik ook als fijn ervaren en weer een mooie leeroefening meegekregen om zoveel mogelijk ja tegen het leven te zeggen. Kom graag weer een weekend, dag en of avond volgen. Je hebt een fijne energie en draagt veel zorg uit naar je mensen. Ik wens je heel veel mooie workshops toe met veel mooie mensen. Voor die mensen die de stap een beetje groot of spannend vinden zullen zich geborgen en veilig voelen bij Hans. Warme groet, Anita
... Wissel deze metabox.
Maria Maria uit Sittard schreef op 1 december 2015 om 12:26
Maria Diese ganze wunderbare Verwandlung ist mein schönstes Geschenk. Sie ist möglich geworden, weil ICH es mit aller Energie wollte und weil DU mit Empathie, Liebe und Respekt, Ruhe und ganz viel Sachverstand auf allen Dimensionen, nämlich Körper- Verstand- und Seelenebene mit den Menschen umgehst. Nur so gehen Einsichten in den Körper, in alle Zellen. Nur so ist Veränderung möglich. Die Gruppenenergie hat sich dadurch sehr gut entwickeln können. (nebenbei bemerkt : einer meiner Brüder legt sich schon jahrelang bei irgendeinem Freud (i) aufs Sofa, zwei meiner Brüder sind stark manisch-depressiv und schlucken starke Medikamente). Deutsch ist meine Muttersprache und kommt mir direkt aus dem Herzen. Darum schreibe ich dir Deutsch
... Wissel deze metabox.
Frank Frank uit Beek schreef op 30 november 2015 om 14:13
Beste Hans, een dik compliment voor de workshop radicale acceptatie afgelopen weekend. Je hebt de juiste knoppen en snaren weten te raken, zie waar dat toe heeft geleid ! Prachtige inzichten, een geweldige groep mensen in verbinding met elkaar, begrip, steun en liefde; Heb het intense en warme gevoel mee naar huis genomen; ik zeg JA!
... Wissel deze metabox.
Wendy Wendy schreef op 3 juni 2015 om 21:31
Afgelopen weekend heb ik deelgenomen aan de workshop Radicale Acceptatie. Eén van de beste dingen die ik de afgelopen tijd voor mezelf heb gedaan. Wat ben ik in een warm bad terecht gekomen, en wat waren we met een mooie groep mensen bij elkaar. Het was prachtig! Door radicaal te accepteren voel ik me gelukkig, voel me vrij en heb weer zin in het leven. De manier van therapie geven zoals jij dat doet vind ik geweldig, vol passie, liefde, aandacht, respect en geduld. Het beroep dat jij uit oefent zie ik niet als jou werk maar als jou roeping. Chapeau! Veel respect voor jou Hans, ga zo door, je bent een prachtig mens. Dankjewel voor alles dat ik heb mogen ontvangen. Liefs Wendy
... Wissel deze metabox.
jannetje jannetje schreef op 2 juni 2015 om 19:02
lieve Hans, ik heb even moeten voelen welk bericht ik wil plaatsen op je website. wat dekt de lading? eigenlijk niets.. zelf de radicale acceptatie ondergaan is de enige remedie. Afgelopen weekend was heel bijzonder en heel mooi. Jou krachtige en liefdevolle begeleiding heeft me zo ontzettend goed gedaan! dank daarvoor!
... Wissel deze metabox.
Sigrid Sigrid schreef op 2 juni 2015 om 04:29
Hans, bedankt voor de warme douche afgelopen weekend! Door radicaal ja te zeggen tegen gevoelens en emoties die mijn gedachten toch nog bepaalden! Heb ik nu rust gekregen en ruimte om mijn leven nu in te delen zoals ik wil! Ik heb zin in het leven en ben vrij!
... Wissel deze metabox.
R. R. schreef op 1 juni 2015 om 10:32
Bedankt voor mooie momenten in het leven ... die soms ook een beetje magisch zijn ....
... Wissel deze metabox.
Anette Anette schreef op 24 mei 2015 om 11:51
Beste Hans, Mag ik jou bedanken voor een onvergetelijk opstellings avond gisteren avond. Door naar jou puurheid te kijken, luisteren en dit in me op te nemen, heb ik veel geleerd over hoe ik graag in deze wereld wil verschijnen. Met respect voor het leven. Het leven dat zonder uitzondering, verweven is met pijn en dus onze mogelijkheid tot groei! Bedankt dat ik er mocht zijn!
... Wissel deze metabox.
Henriëtte Henriëtte schreef op 3 april 2014 om 09:55
Ze mag huilen. Ik hou haar in mijn armen. Mijn ogen dicht en reik haar mijn hand. Ik ben er voor haar. Ik zorg voor haar. Huil maar. Het mag. Ik hou van haar. Ik zal haar vasthouden en ga niet meer van haar zijde. Dit is...................wat ik terug heb door al die jaren therapie.Ik kom in haar hoekje en haal haar hier vandaan. Het hoekje van waar de angst mag heersen, maar waar ze nu ook uit vandaan mag komen. Veilig aan mijn hand. Ze is mijn echte liefde. Ik zal haar koesteren. Ik ........was maar een klein meisje. Een meisje met super super veel angsten. En weet je.........ze is mooi......en zo lief. Hans, jij zei eens, "je ziet de deur en het is aan jou of je hierdoor gaat". Aan die andere zijde van die deur zat mijn innerlijk kind. Eerst heb ik haar nooit gezien. Want die deur was dicht. Het was niet mogelijk. En toen ik haar gewaar werd kon ik haar alleen zien huilen. Nu.........is ze duidelijk weer een deel van mij geworden. Want ze staat aan mijn zijde.
... Wissel deze metabox.