Wanneer:
6 oktober 2023 @ 18:30 – 22:30 Europe/Amsterdam Tijdzone
2023-10-06T18:30:00+02:00
2023-10-06T22:30:00+02:00
Waar:
Aqaumarijn
Steenweg 38
6131 BE Sittard
Nederland
Kosten:
25,- Euro
Contact:
Hans Strack
0620643750
Cyclus Familieopstellingen te Sittard @ Aqaumarijn | Sittard | Limburg | Nederland

LET OP! Voor deelname aan een Familieopstelling is GEEN speciale kennis en ook niet de aanwezigheid van je familie nodig.

Vanwege het maximale aantal deelnemers van 16 mensen en de vaak grote belangstelling voor deze avonden is het belangrijk op tijd in te schrijven.

Het komt geregeld voor dat er een wachtlijst is. Hiernaast gebeurt het ook dat mensen vanwege omstandigheden kort van te voren afzeggen. Laat je dus niet weerhouden om in te schrijven als je ziet dat er een wachtlijst. Deelnemers die bovenaan op de wachtlijst staan komen eerst in aanmerking als er annuleringen zijn en, als je dat wenst, ben je bij de eerstkomende opstelling dan wel van de partij.

Als je wil deelnemen aan de Familieopstellingen kan je dit op:  

Hier kun je zien op welke datum nog plaats is voor representanten en/of vraagstellers

2024
– 20 september   nog plaats voor 1 vraagsteller en representanten
– 18 oktober        nog plaats voor 2 vraagstellers en representanten
–  15 november    nog plaats voor 2 vraagstellers en representanten

LET OP “De Familieopstellingen zijn op een vrijdagavond in de ruimte van Aquamarijn in Sittard (zie beneden) van 18.30 uur tot ca. 22.30 uur”

Beste mensen,

Wil je deelnemen aan een familieopstelling laat het mij dan via mail weten.

Op alle avonden zullen wij indien de tijd het toelaat ook een opstelling doen met het nieuwe Familieopstellen, hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Voor de activiteiten waar je op de wachtlijst staat geldt dat persoonlijk contact met je wordt opgenomen als iemand van de deelnemers zich afmeldt. De datum (en tijdstip) dat jij je hebt aangemeld, bepaalt jouw plaats op de wachtlijst. Ook kun je, als je op deze wachtlijst staat en je dit wenst, voorrang krijgen bij de volgende activiteit waarop je had ingeschreven.

De volgorde van deelname wordt bepaald door het tijdstip van aanmelden. Alle aanmeldingen na de eerste 16 worden op de reservelijst geplaatst en hebben in principe voorrang bij de eerstvolgende workshop avond.

De kosten van de workshop Familieopstellingen voor representanten bedragen 25 euro per avond. Wil je als vraagsteller aanwezig zijn bedragen de kosten 95 euro.

Heb je nu al zekerheid dat je een opstelling voor jezelf wilt kun je voor deze avondworkshop Familieopstellingen ook vooraf inschrijven. Als dat zo is kun je dat aangeven in je reactie en door het geld over te maken op naam van Vormbalans rekening NL74 ABNA 0496294199. Ook hier geldt dat het tijdstip van aanmelding bepalend is voor de volgorde.

Om de tijd zo optimaal mogelijk te benutten, geef ik tijdens de workshop avond zelf geen toelichting meer op wat opstellingen inhouden. Voor meer informatie kun je op de website kijken.

 

Privé opstellingen:

Het komt steeds vaker voor dat mensen vanwege privacy of het zelf graag willen beslissen op welke dag en tijd de opstelling plaats heeft. Het is mogelijk een Familieopstelling of een Organisatieopstelling op een door jou gekozen dag en tijd te plannen. In onderling overleg stellen wij de datum en het tijdstip vast. Ik zorg voor dat er voldoende representanten aanwezig zijn. De kosten voor een privé zijn afhankelijk van wat je wensen zijn betreffende plaats, aantal representanten enz.

PARKEREN & BEREIKBAARHEIDLet op! Aquamarijn Nieuwetijdswinkel ligt aan de Steenweg (winkelstraat) De groepsruimte van Aquamarijn ligt echter aan de achterkant van dit winkelpand. 
Parkeren kun je als je de Wilhelminastraat vanuit de Rijksweg richting Stadschouwburg en dan de eerste straat rechts afslaat. Als je onderstaande URL in de adresbalk bij google kopieert zie waar je de parkeerplaats ligt.
https://goo.gl/maps/e64D5VfonEzaWdQJ6
ParkerenDe Steenweg Parkeerplaats wordt goed aangegeven door bewegwijzering in de stad. In de avonduren na 19.05 uur en op zondag (behalve koopzondag!) kan je daar tot nu toe gratis parkeren. Tijdens winkelopeningstijden geldt het gemeentelijk tarief.Openbaar vervoerDe groepsruimte van Aquamarijn ligt binnen loopafstand (5 minuten) van het NS Station. Bushaltes zijn aan het Stationsplein en bij de Stadsschouwburg aan de Wilhelminastraat. Van daaruit volgt u de bewegwijzering naar de Steenweg Parkeerplaats.
PARKEREN & BEREIKBAARHEID eventuele vragen kun je, via mail, telefoon, voor aanvang of tijdens de pauze stellen.

Wees welkom met alles wat je was, bent en ooit wilt worden. (Martin Buber)

Met vriendelijke groet,

Hans Strack

Aanmeldformulier voor Familieopstellingen Cyclus Sittard

  • Let op het is niet mogelijk met meer dan 16 personen te komen. Zodra een dag vol zit komt u op een wachtlijst te staan en wordt er contact met u opgenomen als iemand afzegt.
  • Komt u als Representant of vraagsteller?

    Geef hieronder aan hoeveel er mee doen als Representant en of vraagsteller
  • Prijs: 25,00 €
  • Prijs: 95,00 €
  • 0,00 €
  • Ik bevestig dat ik de gegevens heb gecontroleerd en naar waarheid heb ingevuld
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.